29.10.2021 – Ședință ordinară a CJH

Ziua de astăzi a fost rezervată componentei legislative a Consiliului Județean Hunedoara care, întrunit în ședință ordinară, a adoptat o serie de hotărâri necesare pentru buna funcționare a administrației și dezvoltarea județului Hunedoara.
✅ O decizie importantă a fost luată în ceea ce privește închiderea câtorva sectoare de drumuri județene pe timpul iernii și aprobarea planului de măsuri care trebuie luate în anotimpul rece. Unii nu au înțeles nici astăzi de ce s-a luat hotărârea de a restricționa accesul rutier în Masivul Parâng. Nu putem risca și pune în pericol siguranța participanților la trafic, de aceea accesul va fi permis până la primul tunel. Sigur, e la îndemâna oricui să politizeze acest subiect, dar nu toți se și pricep și știu despre ce vorbesc.
✅ Au fost aduse modificările necesare pentru accesarea fondurilor europene în vederea decontării cheltuielilor făcute de Spitalul Județean de Urgență Deva în această pandemie. Sănătatea este prioritatea noastră!
✅ Pentru ca se apropie sărbătorile de iarnă, am alocat fondurile necesare pentru ca bucuria de a dărui să-și facă loc în inimile noastre, chiar dacă traversăm această perioadă dificilă.
✅ Consiliul Județean Hunedoara va prelua în administrare încă un sector de drum din Valea Jiului, pentru a putea investi în modernizarea sa, la Lupeni, și a aprobat o serie de decizii economice pentru funcționarea instituțiilor subordonate.

Comments are closed.