Se redeschide principalul drum spre Retezat!

După ce consilierul județean Iovanescu Alin mi-a ridicat, în ședință de plen, problema DJ 685, principala poartă de acces în Munții Retezat, care a fost închis cu 2 ani în urmă din cauza problemelor generate aici de ploi, am ținut să văd cum stau lucrurile chiar la fața locului.

De aceea, am parcurs astăzi acest drum, împreună cu colegii de la Direcția tehnică a CJH și de la Serviciul Public Județean Salvamont. Din ceea ce am constatat la fața locului, sunt în măsură să pot face o promisiune tuturor iubitorilor muntelui că, în cel mai scurt timp, vom lua măsuri pentru ca acest drum să fie redat circulației.

În acest sens, încă de astăzi, la coborârea din munte, imediat ce am avut semnal la telefon, i-am convocat de urgență la sediul Consiliului Județean pe directorul Direcției Silvice, pe șeful de la Salvamont și pe șeful Parcului Național Retezat, împreună cu care trebuie să găsim rapid o soluție de a rezolva această problemă.

Tot împreună vom merge din nou, luni, la fața locului, pentru a decide împreună cine ce are de făcut pentru a rezolva această problemă.

Eu cred că, în cel mult două săptămâni, porțiunea din DJ 685 cuprinsă între barajul din Retezat și până la Refugiul Stănuleț poate fi reparată și drumul poate fi redeschis pentru turiști.
Și asta vom și face !

Comments are closed.