Asfalt nou pe drumul județean Orăștie – Costești

Lucrări de întreținere și reparații la DJ 705 A, pe raza localităților Beriu, Orăștioara de Jos, Bucium, Orăștioara de Sus și Costești.

Operatorul care derulează contractul de întreținere execută lucrări de plombare și turnare de covor asfaltic pe porțiunile de șosea afectate.

Marți, administratorul public al județului, Costel Avram, împreună cu responsabilii din cadrul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Hunedoara au verificat în teren modul în care se execută lucrările de reparații la DJ 705 A Orăștie – Costești.

„Chiar dacă acest sector de drum județean face obiectul unui proiect cu finanțare europeană, modernizarea sa fiind certă, sunt lucrări necesare, atât pentru localnici, cât și pentru turiștii care vin la Sarmizegetusa Regia, care trebuie efectuate”, a declarat Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara.

Consiliul Județean Hunedoara le cere scuze hunedorenilor și turiștilor pentru disconfortul creat în ultima perioadă prin tranzitarea acestui sector de drum.

Comments are closed.