Un nou punct de popas cu apă potabilă gratuită pe drumul spre Pasul Vulcan

Am inaugurat astăzi un nou punct de popas cu apă potabilă gratuită pe care, împreună cu colegii de la Apa Serv Valea Jiului, l-am realizat la Vulcan, în fața stației de clorinare Morișoara, situată pe drumul de acces spre Pasul Vîlcan, înaintea stației de pornire a telegondolei.
Este al patrulea obiectiv de acest fel pe care Apa Serv îl pune la dispoziția comunității și a turiștilor în Valea Jiului. Sunt mândru de faptul că am reușit, alături de colegii mei, să facem și aceste locuri de popas care, dincolo de utilitatea lor deja demonstrată, aduc în atenție și un mesaj ce poate constitui un adevărat motto pentru activitatea noastră: ”Prețuim cu adevărat apa, abia atunci când e secat izvorul”.
Le mulțumesc colegilor Donisa Florin ,Ionică Cristian ,Tarcea Monica și Roxana Benke, precum și întregii echipe care au lucrat la punerea în funcțiune a izvorului de apă de la Vulcan, îi mulțumesc părintelui Mănăsuc Zgârcea pentru serviciul religios de sfințire a acestuia, îi mulțumesc primarului Gheorghe Ile și viceprimarului Cristian Merișanu, precum și tuturor celor care au fost alături de noi astăzi la acest eveniment.

 

Comments are closed.