Reconfirgurare de urgență a rețelei de alimentare la Vulcan

Mă preocupă întotdeauna aspectele pe care cetățenii care vin în audiență la Apa Serv mi le semnalează. Și acolo unde aceste lucruri se confirmă, am dispus întotdeauna luarea acelor măsuri care să vină, în primul rând, în folosul beneficiarilor noștri.
Un astfel de caz este și cel care mi-a fost semnalat la audiențe de către un grup de locatari din cartierul Micro 3 B de la Vulcan. Oamenii de la blocul 2 de pe str. M. Eminescu au reclamat problema cu care se confruntă din partea unor locatari care nu înțeleg că furând apă, nu fac altceva decât să-și fure vecinii. În zona respectivă am constatat și noi, din păcate, în repetate rânduri, legături și branșamente ilegale, unele extrem de periculoase inclusiv pentru sănătatea oamenilor.
Urmare a celor constatate, am dispus echipei de la secția din Vulcan, reconfirgurarea de urgență a rețelei de alimentare, pe cheltuiala Apa Serv, astfel încât 44 dintre abonații noștri buni platnici din cei 64 de consumatori din zonă, să poată beneficia de alimentarea cu apă dintr-un branșament separat. Desigur, pe măsură ce și locatarii din celelalte apartamente își rezolvă situația comercială, vor fi racordați, la rândul lor, la rețea, în mod civilizat și fără improvizații.
Eu sper ca aceste acțiuni ale noastre, chiar dacă ne costă pe moment, să minimizeze situația branșărilor ilegale la rețeaua de apă, astfel încât abonații corecți să nu aibă de suferit. Desigur, acțuni de acest fel vor continua și în alte zone cu ”probleme” din localitățile Văii Jiului.

Comments are closed.