„Povestea apei”, prin ochii copiilor

La sediul stației de tratate a apei de la Jieț, i-am găzduit astăzi pe elevii prezenți în tabăra de creație artistică organizată de Clubul Copiilor și Elevilor. Am fost încântați, cu toții, pe de o parte de interesul copiilor față de activitatea noastră de la stația de tratare și față de ”povestea” apei, în general, iar pe de altă parte de modul în care copiii au înțeles să reprezinte această poveste, în desenele lor realizate pe suport de sticlă, chiar în sediul stației de la Jieț.
Le mulțumesc, în primul rând, copiilor pentru lucrările pe care le-au realizat și care, se vor regăsi, într-o expoziție permanentă, pe holul de intrare de la sediul principal al Apa Serv. Le mulțumesc profesorilor Radu Chința, Cosmin Kiss și Ioan Dan Bălan pentru că au acceptat acest parteneriat cu noi și, nu în ultimul rând, le mulțumesc celor de la firma AVK pentru că ne-au sprijinit să le putem acorda câteva cadouri artiștilor pe care i-am găzduit astăzi.
Cred că asfel de evenimente trebuiesc mai des organizate, dacă nu chiar permanentizate și incluse într-un calendar de activități bine definite, pentru că obiectivul pe care îl urmărim din interacțiunea noastră cu copiii, se dovedește întotdeauna unul eficient și benefic.

Comments are closed.