Popas „Apa Serv” la Jieț

Noi, la Apa Serv, continuăm acțiunile civice pe care le-am inițiat în acest an, încercând astfel să ne implicăm în viața comunităților locale din Valea Jiului. Astăzi, la Jieț, una dintre cele mai tranzitate zone turistice din Valea Jiului, ”poarta de acces” spre Transalpina, am pus la dispoziția comunității rodul unei alte inițiative civice derulate de echipa de la Apa Serv.
Din înțelepciunea populară, dar și din experiența noastră știm că, pentru călătorul însetat, o gură de apă face, de multe ori, mai mult decât o uncie de aur, la fel cum niciodată nu știm cât valorează apa, mai bine decât atunci când e secat izvorul. Prin stradania salariaților noștri, cărora le mulțumesc pentru acest lucru, am amenajat lângă Stația de tratare a apei de pe Jieț, un frumos loc de popas pentru turiștii care pornesc pe Cheile Jiețului.
Vrem să le oferim oamenilor nu doar acest frumos loc de odihnă, dar și un binemeritat pahar cu apă, de la acest izvor cu apă plată pe care Apa Serv îl oferă cu drag, tuturor oamenilor care trec pe aici. Cred că acest obiectiv, dincolo de utilitatea lui evidentă și binevenită, va fi și un frumos obiectiv în care turiștii își vor face fotografii bând apă de la acest izor despre care pot să vă garantez că nu va seca niciodată.

 

Comments are closed.