PETIȚIE PENTRU REALUAREA LUCRĂRILOR LA DRUMUL SPRE BĂILE HERCULANE

Le mulțumesc tuturor colegilor primari din Valea Jiului, domnului rector al Universității din Petroșani, reprezentanților mediului de afaceri, ai societății civile și presei pentru că s-au alăturat fără rezerve acțiunii civice pe care am inițiat-o pentru a demonstra Guvernului României ceea ce eu spun de mai bine de 10 ani de zile și anume că Uricaniul și toată Valea Jiului are nevoie de finalizarea DN 66A Câmpu lui Neag-Băile Herculane.
Le mulțumesc, în același timp, domnului președinte al Consiliului județean Hunedoara – Mircea Bobora, domnului deputat Laurențiu Nistro și domnului senator Cristian Resmeriță pentru că ne sunt alături și pentru că deja au demonstrat că au un cuvând greu de spus în fața Guvernului și pe acest subiect foarte important pentru noi toți.
Invit cetățenii orașului Uricani, ai Văii Jiului și pe toți cei care cred în necesitatea reluării și finalizări lucrărilor la acest drum, să semneze petiția pe care am decis să o adresăm Guvernului României. În acest scop, îi invit la sediul Primăriei din Uricani sau la oricare din celelalte primării din Valea Jiului.
Cu toții avem nevoie de drumul Uricani-Băile Herculane !

Comments are closed.