Întâlnirea Filialei Hunedoara a Asociaţiei Comunelor din România

Am fost onorat să particip la întâlnirea Filialei Hunedoara a Asociaţiei Comunelor din România, alături de primarii comunelor hunedorene, de parlamentari ai județului nostru și alți invitați.

Le-am transmis membrilor acestei importante asociații, salutul președintelui Consiliului județean Hunedoara, Mircea Bobora și i-am asigurat că au în întreaga echipă a Consiliului județean Hunedoara un partener serios, implicat în soluționarea problemelor acestor comunități locale.

Chiar dacă astăzi a fost o întâlnire cu un carcater festiv special, generat de sărbătoarea Cenetanarului, am vorbit cu primarii de comune despre problemele cu care se confruntă și despre modul în care putem să găsim soluții pentru a le rezolva. Îi asigur o dată în plus pe toți liderii comunităților din zona rurală a județului Hunedoara, indiderent de sfera politică pe care o reprezintă, de tot sprijinul meu și apreciez faptul că și dumnealor au constatat și au recunoscut că au găsit în mine un partener de dialog în soluționarea problemelor cu care se confruntă.

Comments are closed.