Întâlnire cu jurnaliștii din presa locală

Împreună cu jurnaliștii din presa locală, ne-am întânit astăzi în jurul bradului de Crăciun de la Apa Serv, pentru a trage linie asupra activității derulate de Apa Serv Valea Jiului în anul 2017 și pentru a analiza împreună, în mod obiectiv, ceea ce am făcut bine și ceea ce poate mai avem încă de corectat în activitatea noastră.
Le-am mulțumit și le mulțumesc ziariștilor din Valea Jiului și din județul Hunedoara pentru că și în acest an au fost alături de noi, pentru că au făcut vizibilă activitatea colectivului nostru și pentru că au demonstrat corectitudine și imparțialitate în relatările lor, la televiziune, în presa scrisă și în mediul on-line.
Totodată, contez pe aceeași bună relație și în anii următori când Apa Serv va avea de pus în practică un important program european de modernizare a rețelelor de apă și canalizare în toată Valea Jiului.
Jurnaliștilor din Valea Jiului și, prin aceștia, tuturor abonaților noștri, le transmit în prag de sărbătoare, gândurile mele sincere de sănătate, prosperitate, bucurii și numai bine alături de familie și de cei dragi. Să ne vedem cu bine și în 2018.
La mulți ani !

Comments are closed.