Împreună cu Primăria municipiului Petroșani, demarăm de mâine o nouă investiție care va aduce, pentru 30 de familii care locuiesc pe strada Coasta din cartierul Aeroport al Petroșaniului, accesul la rețeaua de apă potabilă a Apa Serv Valea Jiului

Astăzi, împreună cu domnul primar Tiberiu Iacob Ridzi și cu echipa tehnică de la Apa Serv am fost la fața locului pentru a sta de vorbă cu oamenii. Vom realiza rapid această investiție, din fondurile proprii ale Apa Serv, dar și cu sprijinul Primăriei Petroșani. Chiar de mâine utilajele și muncitorii noștri vor începe această nouă investiție, care rezolvă o importantă probemă pentru cetățenii de pe strada Coasta și care, în același timp, aduce noi beneficiari pentru operatorul regional de apă din Valea Jiului, fapt care ne va permite să menținem la același nivel prețul apei și în anul 2018.
Îi asigur pe cetățenii de la strada Coasta că dorința lor de a avea apă potabilă până în sărbătorile de iarnă va fi îndeplinită și îi mulțumesc domnului primar Tiberiu Iacob Ridzi pentru sprijin.

Comments are closed.