Biroul de audienţe al Consiliului Judeţean din Petroşani, din ce în ce mai căutat

Astăzi, la Biroul Teritorial din Valea Jiului al Consiliului județean Hunedoara,am avut o întâlnire cu reprezentanții Direcției Silvice, ai Jandarmeriei și ai Registrului Auto Român în vederea rezolvării problemelor ridicate de cetățenii Văii Jiului.

Împreună, am ascultat cererile cetățenilor din satele Văii Jiului cu privire la transportul materialului lemnos și la inspecția tehnică a mașinilor agricole. Personal, cred că problemelor semnalate de cetățeni trebuie să le găsim, cu toții, o soluționare legală favorabilă.

În ceea ce privește chestiunea ITP-ului pentru mașinile agricole, putem să le transmitem cetățenilor din Valea Jiului că deja, de săptămâna viitoare, primele verificări tehnice vor putea fi făcute în Petroșani. În celelalte probleme ridicate de oameni, căutăm să găsim soluții legale, pentru că interesul nostru comun este să venim în sprijinul cetățenilor.

Le mulțumesc reprezentanților instituțiilor care au răspuns astăzi invitației și au fost prezenți la audiențele de la Biroul Teritorial din Valea Jiului al Consiliului județean Hunedoara, așa cum le mulțumesc cetățenilor care au venit cu încredere în audiență.

Comments are closed.