20 IULIE – Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă și de canalizare

Am răspuns cu mare drag invitației foștilor mei colegi de la Apa Serv Valea Jiului și am participat la sărbătoarea prilejuită de marcarea Zilei Lucrătorului din serviciile publice de apă și canalizare.

Nu pot decât să mă bucur că și după plecarea mea de la conducerea acestei companii, colectivul de la Apa Serv a rămas aceeași echipă unită și când e vorba de distracție și socializare, dar mai ales atunci când e vorba despre muncă și responsabilitatea față de cetățeni.

Vreau să felicit atât conducerea Apa Serv-ului, cât și întregul colectiv de aici pentru tot ceea ce au făcut și fac în slujba oamenilor. Sunt mândru de ei, chiar dacă uneori, la fel ca părintele care-și mai ceartă copilul, i-am mai și mustrat, poate chiar nemeritat.

Una peste alta, Apa Serv Valea Jiului este acel colectiv din care mi-a făcut drag să fac parte, un colectiv pe care-l consider performant la muncă și familiar la distracție, un colectiv așa cum mi-aș dori să fie și cel în care-mi desfășor acum activitatea.

Pentru ceea ce faceți și pentru ceea ce sunteți, atât ca profesioniști cât mai ales ca oameni, vă transmit din toată inima, de Ziua Lucrătorului din serviciile publice de apă și canalizare, ”La mulți ani !”

Comments are closed.