Verificarea lucrărilor în cartierul Dimitov din Petroșani, acolo unde recent s-au încheiat lucrările de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare.

Am fost astăzi, împreună cu directorul Apa Serv, Cristian Ionică, în cartierul Dimitov din Petroșani, acolo unde recent s-au încheiat lucrările de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare.
Mi-am adus aminte cât de multe discuții au fost în spațiul public pe marginea derulării acestui proiect. Am spus și arunci că un șantier de construcții presupune și un inerent disconfort pentru locuitorii din zonă, dar am dat asigurări că până la finalizarea proiectului, lucrurile vor reveni la normal.
Astăzi, urmele lucrărilor din Cartierul Dimitrov și deranjul provocat de șantier au dispărut, dar oamenii au de pe acum parte de o nouă rețea de apă și de canalizare, care asigură o creștere a calității acestor servicii de utilitate publică.
Mă bucur că și cetățenii din zonă s-au convins de aceste lucruri și încă odată le mulțumesc pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe perioada derulării acestor lucrări.

Comments are closed.