Ședință ordinară la Consiliul Județean Hunedoara – 28 august 2021

Consiliul Județean 𝗛𝘂𝗻𝗲𝗱𝗼𝗮𝗿𝗮 s-a reunit, astăzi, în ședință ordinară pentru a adopta o serie de hotărâri necesare pentru funcționarea unităților medicale din Deva, Brad și Geoagiu, ale altor instituții subordonate, dar nu numai!
După cum știți, în acest an, administrația județeană va organiza licitația pentru atribuirea traseelor către operatorii care vor efectua 𝙩𝙧𝙖𝙣𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙪𝙡 𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙘 𝙙𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙖𝙣𝙚 .
În acest sens, am făcut toate demersurile, inclusiv consultarea reprezentanților societăților de transport, pentru a asigura un transport sigur și modern pe absolut toate traseele, inclusiv pe cele considerate nerentabile.
CJ Hunedoara a adoptat Hotărârea privind aprobarea Studiului de oportunitate pentru fundamentarea și stabilirea soluțiilor optime de delegare a gestiunii serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate, a Programului de transport public județean de persoane prin curse regulate în județul Hunedoara și a documentației de atribuire a Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport judeţean de persoane prin curse regulate.
Urmează atribuirea traseelor!

Comments are closed.