Ședința membrilor Comitetului Teritorial Olt-Jiu al Asociației Române a Apei

Sunt onorat să particip, alături de directorii operatorilor de servicii de apă și canalizare din Comitetul Bazinal Olt-Jiu al Asociației Române a Apei, cu atât mai mult cu cât, pentru al șaptelea an consecutiv, Apa Serv Valea Jiului este gazda acestui eveniment.

Am analizat, împreună cu reprezentanții ARA, noile prevederi legislative care ne dau posibilitatea să venim în sprijinul populației nu doar cu servicii de calitate, ci și cu facilități privind taifele de operare. Am vorbit despre modul cum se va implementa eliminarea costului apei meteorice de pe facturile pentru populație, despre noile cote de TVA, dar și despre investițiile în modernizarea sistemelor de apă și canalizare aflate în derulare.

Un moment aparte al întrunirii noastre l-a constituit întâlnirea cu bravul nostru compatriot Avram Iancu, un om care folosește apa nu doar ca pe o necesitate, ci ca un mijloc de a scrie istorie.
Îi mulțumesc pentru aprecierile făcute la adresa muncii operatorilor de apă, așa cum îi mulțumesc că ne-a împărtășit din experiențele unice ale lui cu apa.

Comments are closed.