Scriitorul Marian Boboc a deschis ”Alfabetul reclamelor în presa deveană” la Biblioteca județeană din Deva

Îmi place să cred că în comunitatea noastră culturală și în mass-media am numeroși prieteni.
Cu acest sentiment, am paticipat astăzi, împreună cu președintele Consiliului județean Hunedoara –Mircea Flaviu Bobora și cu directorul Bibliotecii județene – Ioan Sebastian Bara, la un eveniment literar de excepție, organizat de Biblioteca județeană ”Ovid Densușianu” cu sprijinul Consiliului județean Hunedoara. Mai ales că, alături de numeroși iubitori de cultură, lansarea unei noi cărți semnate de Marian Boboc mi-a prilejuit și o fericită revedere cu scriitorul Cornel Nistea – președintele Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România.

Recunosc că m-am bucurat de faptul că un bun prieten, scriitorul Marian Boboc, un documentarist de excepție al Văii Jiului, și-a aplecat atenția și asupra unui subiect inedit din istoria județului nostru, cuprins în noul său volum, intitulat ”Alfabetul reclamelor în presa deveană. Viața din spatele reclamelor. Negustori și meseriași”, un volum pe care-l recomand cu plăcere tuturor celor care vor să deslușească o serie de momente inedite din evoluția județului Hunedoara.

Îl felicit pe Marian Boboc pentru această nouă producție literară, așa cum îi felicit și pe editorul Lucian Morogan (un alt ”produs” jurnalistic de excepție al Văii Jiului și al județului Hunedoara). Și, evident, mă mândresc că am astfel de prieteni.

 

Comments are closed.