Revoluţia apei în Valea Jiului. Un cartier din centrul Petroşaniului a fost debranşat de la reţeaua de apă

Conducerea societăţii care administrează Serviciul de furnizare a apei potabile în Valea Jiului continuă războiul împotriva rău-platnicilor. Mai multe scări de bloc din centrul municipiului Petroşani au fost debranşate ieri de la reţeaua de apă. Printre acestea se numără şi blocul în care locuieşte directorul Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram.

Acţiunea „marea debranşare” a debutat ieri dimineaţă la prima oră. Sute de oameni s-au trezit fără apă la robinet, indiferent dacă şi-au plătit sau nu facturile către furnizor. De vină sunt consumatorii care „omit” să-şi achite cheltuielile la timp, restanţele ajungând în cazul Asociaţiei vizate la suma de trei miliarde de lei vechi.

17  scări de bloc de pe Aleea Poporului, lăsate „pe sec”

Măsura drastică aplicată de conducerea Apa Serv a stârnit un val de nemulţumiri în rândul consumatorilor care şi-au achitat facturile. Aceştia susţin că nu este corect să fie trataţi la fel cu cei care au restanţe. 18 scări de bloc de pe Aleea Poporului au fost debranşate ieri dimineaţă, ulterior una dintre acestea fiind rebranşată după ce s-a constatat că nu exista nicio restanţă. „Niciun locatar de pe scara mea nu are datorii. în plus, omul care ar fi trebuit să încaseze banii este în concediu medical până în luna februarie. Şi dacă ar fi fost datornici, nu ar fi avut cum să-şi fi achitat facturile”, spune unul din locatari. Pe scara în care locuieşte directorul Apa Serv, Costel Avram, nu sunt decât doi rău-platnici, însă toate apartamentele au fost debranşate de la reţea. „Eu locuiesc pe scară cu directorul de la Ape. E adevărat că avem datornici, vreo doi locatari, dar nu e vina noastră, a celor care locuim aici şi plătim lună de lună consumul”, spune una dintre vecinele directorului. Singura soluţie a consumatorilor pentru a evita astfel de situaţii este racordul individual.

Mai mult in Glasul Hunedoarei

Comments are closed.