Petrila / Auşelu Rider Bike, la prima ediţie

de Ilie Pintea
După ziua de sâmbătă, în care a plouat fără întrerupere, nu credeam că bicicliştii din Petrila vor mai lua startul la prima ediţie a concursului Auşelu Rider Bike, însă vremea a fost numai bună pentru pedalat, şi peste 50 de concurenţi au venit să parcurgă Cheile Tăii cu bicicleta.
De la cel mai mic dintre concurenţi,
care nu împlinise încă şapte ani, şi până la seniorii de peste 50, toţi cei care au răspuns invitaţiei lansate de PNL Petrila, Clubul Copiilor din Petrila şi Asociaţia Rosa Multiflora şi-au luat bicicletele şi au venit în Cheile Tăii, una dintre cele mai frumoase zone ale oraşului.
I-am găsit printre competitori pe Avram Iancu, un nume consacrat printre iubitorii acestui sport, dar şi pe Cristi Cernăianu, jandarmul poli-sportiv din Parâng, care a venit la concurs cu fiul lui. Mulţi dintre concurenţi au venit cu biciclete profesionale şi cu echipament de protecţie ce arăta experienţa drumurilor de munte parcurse pe două roţi, iar asta îmi confirmă convingerea că sunt tot mai mulţi cei care practică la modul serios mersul pe bicicletă.

Comments are closed.