Minuni politice, de Crãciun: Avram a fãcut pace pe pãmânt!

Tur de fortã, abilitate de politician târsit, cel ce a fost distribuit în dublu rol si joacã tare pe scena Vãii Jiului a fãcut posibil ca dusmanii sã se pupe si sã se îmbrãtiseze, chiar sã racoleze…

”Mari minuni se sãvârsirã” în ajunul Crãciunului pe scena publicã din estul Vãii Jiului datoritã noilor roluri ale unui vechi politician al judetului – Costel Avram, nou director SC Apa Serv si nou presedinte interimar al PNL Petrila.

Dupã ce directorul Avram si-a colindat salariatii, acompaniat de saxofon si acordeon, cu ordin ca o parte din conducerea societãtii sã i se alãture, a pornit la colindat si prin Vale. A poposit, întâmplãtor sau nu, si la Primãria Petrila si la cea din Petrosani, singurele primãrii care nu apartin USL. La spectacolul ”Colindãn, Doamne, colind!”, oferit de acelasi Costel Avram, în calitate de presedinte PNL Petrila de data aceasta, dar si reprezentant al ONG-ului ”Rosa multi flora”, sã vezi minune! Au fost prezenti atâtia liberali petrileni de care nici nu se stia cã existã, iar paleta culorilor de partid a fost largã, largã. Parteneri din USL, respectiv PSD, au fost prezenti în numãr considerabil în frunte cu vicepresedintele Consiliului Judetean (vesnic în aceastã functie, cum spun chiar colegii sãi), Ioan Rus; la fel PC a fost prezent prin consilieri locali si presedinti; PDL a fost prezent chiar prin primarii Petrilei si Petrosaniului, Ilie Pãducel si Tiberiu Iacob Ridzi; PP-DD li s-a alãturat prin consilierul judetean, Dorina Plescan. Au fost prezenti directori de institutii si întreprinderi cunoscuti ca fiind membri ai partidelor politice de tot felul. Deci, adevãratã pace pe pãmânt !

Cititi articolul integral in Cronica Vaii Jiului

Comments are closed.