La şedinţa CL Petrila / Costel Avram faţă-n faţă cu consilierii

Directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani (ASVJ), Costel Avram, a discutat cu Consiliul Local Petrila proble­mele legate de apă. A subliniat că societa­tea de apă nu are bani de investiţii în 2013 în reţelele vechi de apă din Colonia Brătianu.

Apa nu se va mai scumpi
Avram nu a venit întâmplător la şedinţă, deoarece în ziua şedinţei, miercuri, directorul ASVJ mai purtase o discuţie cu primarul Ilie Păducel despre situaţia societăţii de apă la Petrila, despre problemele existente şi despre proiectul ADI.
Costel Avram, după finalizarea tuturor punctelor de pe ordinea de zi a şedinţei, a început într-un ton optimist: „societatea de apă a început să meargă bine. Dar ca întotdeauna este loc şi de mai bine”. A menţionat că ASVJ a încasat cu aproximativ 30 de miliarde de lei în plus în 2012 faţă de 2011, diminuându-se totodată şi numărul restanţierilor. Apoi, s-a referit la preţul apei, considerând că preţul de 5,41 lei pe metrul cub de apă plus canalizare nu este unul mare, dar nici mic, atrăgând atenţia că apa nu se va mai scumpi atâta vreme cât dumnealui este director. Suntem curioşi s-o vedem şi pe-asta…
Mai mult cititi in Ziarul Vaii Jiului

Comments are closed.