Justitia nu l-a ajuns, dar Avram da! / Fostul lider al minerilor, Vasile Savu, pus la platã de ApaServ

A scãpat, prin împlinirea termenului de prescriptie, de rãspunderea penalã, dar nu scapã de plata datoriilor la apã. Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Vasile Savu, este bun de platã.

S-a mutat de câtiva ani în Timisoara, dar datoriile l-au ajuns din urmã. Vasile Savu, fostul presedinte – deputat al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, trebuie sã plãteascã câteva zeci de milioane de lei vechi la apa potabilã.

Datoria lui a  fost descoperitã de cei de la ApaServ Valea Jiului SA dupã ce au decis sã sisteze, din cauza datoriilor, apa pentru blocurile care apartin de asociatia de proprietari din zona Mignon, o zonã centralã a municipiului Petrosani .

„Eu am niste date de la asociatie în care se spune cã unul dintre datornicii mari de la asociatia de al Mignon este fostul lider de sindicat, Vasile Savu. Astãzi (n.r. ieri) a fost la mine din nou presedintele acestei asociatii si, în timp ce discutam cu dumnealui, a fost sunat de însusi Vasile Savu ca sã îl anunte cã vine la asociatie ca sã îsi plãteascã datoriile.

Eu cred cã este un pas mare ca domnul Vasile Savu a venit în Valea Jiului sã îsi plãteascã datoriile”. Chiar dacã s-a mutat din Petrosani, Savu are un apartament în acel bloc, iar datoriile sunt acumulate pe parcursul mai multor ani.

Mai mult cititi in Cronica Vaii Jiului

Comments are closed.