Întâlnire cu secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean

În această dimineață, am participat la o întâlnire cu secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean unde au fost ridicate o serie de probleme care vizează direct activitatea administrației publice județene și locale.
Am atras atenția asupra necesității continuării finanțării proiectelor începute deja în județul Hunedoara, înscrise în Programul Național de Dezvoltare Locală.
Cred că, înainte de a lansa un nou program, Guvernul are obligația de a onora angajamentele față de cele aproximativ 30 de unități administrativ teritoriale din județ care încă au problemele cu proiectele implementate prin PNDL2.
Trebuie să tratăm cu mare respnsabilitate și problemele apărute în urma creșterii prețurilor la materialele de construcții. Costurile au crescut, iar constructorii se văd în imposibilitatea de a continua proiectele contractate de la administrațiile publice locale!
De asemenea, Planul Național de Investiții trebuie să fie o garanție a dezvoltării comunităților locale într-un mod echilibrat, ținându-se cont de necesitățile fiecăruia, nu de culoarea politică!
Pe agenda dezbaterilor s-au aflat înscrise și alte subiecte între care modificarea legislației în domeniul achizițiilor publice.

Comments are closed.