Consiliul județean Hunedoara preocupat permanent de starea drumurilor județene

La Consiliul județean Huneodara ne preocupă în mod permanent starea drumurilor județene și facem tot ceea ce este posibil să acționăm peste tot unde e nevoie de a îmbunătăți infrastructura rutieră județeană.

Din păcate, resursele financiare ale instituției sunt limitate la acest capitol, dar chiar și acolo unde nu sunt bani pentru lucrări majore de reabilitare, trebuie să găsim soluții pentru ca oamenii să poată circula pe drumurile din județul Hunedoara.

Astăzi,am fost în teren pe alte două drumuri județene (DJ 741 și DJ 762), împreună cu consilierii județeni Ancuța Elena Suciu și Aurel Circo, cu directorul tehnic al CJH, Guran Carmen și cu echipa tehnică, pentru a evalua starea acestor drumuri și pentru a stabili ce e de făcut.

Pot să vă spun că, în ceea ce privește DJ 741 Crișcior – Bucuresci– Balșa – Almașu Mic, deja a fost aprobată în Consiliul județean nota conceptuală și tema de proiectare pentru asfaltarea celor 3 km de drum pe care nu a fost încă tunat asfalt. Am convingerea că votul consilierilor județeni va fi unul care să ne permită să putem realiza anul viitor acest lucru. Până atunci vom face plombările necesare pe acest drum, mai ales în zona satului Curechi.

Primarul comunei Bulzestii de Sus ,Mirel Suba ,a ridicat chiar azi dimineata problema drumului DJ 762 și mergând la fata locului am constatat starea defectuoasă a drumului și vom trimite drumarii și pe DJ 762 Baia de Criș (din DN 76) – Risca – Baldovin – Risculița – Bulzeștii de Jos – Bulzeștii de Sus – limita cu județul Alba, acolo unde trebuie făcute de urgență plombări ale gropilor din carosabil înainte de venirea iernii. Și vom face aceste lucrări încă din această săptămână.

 

Comments are closed.