Concurs de biciclete organizat de liberalii din Petrila

de Maximilian Ganju

5

Tineri si varstnici deopotrivã sunt chemati de liberalii din Petrila la miscare, mai precis la un concurs inedit de ciclism montan derulat în muntii ce strãjuiesc localitatea. Competitia are loc duminicã 22 septembrie, iar pe langã „o portie de sãnãtate”, participantii vor fi recompensati si cu premii.

Bike Rider Auselu, competitia de ciclism montan a devenit realitate dupã ce liderul liberalilor din Petrila, un mare amator de plimbãri cu bicicleta, în drumetiile sale a întalnit zeci de pasionati de ciclism care se plangeau cã nu existã în Valea Jiului o manifestare dedicatã acestui sport.

„În timpul liber merg foarte mult cu bicicleta, pentru sãnãtatea mea si mã întalnesc cu multi oameni care practicã acest sport. Faci cate o pauzã de hidratare si vorbesti cu ei, iar cei mai multi erau mahniti cã nu se organizeazã nimic. Îmi spuneau cã este pãcat cã nu se gãseste cineva care sã facã un concurs, sã facã o întalnire a celor care iubesc acest sport si sã punã în valoare frumusetile naturale ale Vãii Jiului, ale Petrilei. Taia, Jiet, Parang, spre exemplu sunt zone deosebit de frumoase cu peisaje nemaipomenite si rute perfecte pentru mersul pe bicicletã. Am luat eu initiativa cu colegii mei din Organizatia Petrila a PNL si ne-am decis sã facem un concurs. Este practic o întalnire a celor care iubesc drumetiile montane si mersul cu bicicleta, dar are si premii”, a declarat Costel Avram, presedintele PNL Petrila.

Citeste mai mult in Cronica Vaii Jiului

Comments are closed.