Comedia ”Și miniștrii calcă strâmb” a deschis noua stagiune de la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

M-am bucurat la deschiderea noii stagiuni de la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani de o excelentă comedie – ”Și miniștrii calcă strâmb” de Ray Cooney în regia lui Daniel Vulcu – și am aplaudat, alături de ceilalți spectatori, revenirea pe scena teatrului din Petroșani a actriței Nicoleta Bolcă.
Felicit actorii care au făcut parte din distribuția acestui spectacol și întreaga echipă din spatele scenei, care au demonstrat că încrederea Consiliului județean în colectivul teatrului din Valea Jiului este una pe deplin justificată.
Mă bucur că publicul iubitor de teatru din Valea Jiului a primit cu aplauze faptul că CJH, instituția care patronează acest locaș de cultură, a asigurat funcționarea teatrului din Petroșani pe toată perioada pandemiei și, pentru a întări mesajul vicepreședintelui Ion Bădin, vreau să asigur atât echipa teatrului din Valea Jiului cât și publicul spectator că rămânem în continuare parteneri de nădejde în susținerea acestei instituții de cultură.
Asemenea tuturor iubitorilor de teatru din Valea Jiului îmi doresc să fiu martor ocular la cât mai multe momente de succes înregistrate pe scenă de această echipă care ne-a demonstrat că merită aplauzele și admirația publicului.

Comments are closed.