Am trăit un astfel de sentiment astăzi, în stațiunea Straja, unde am urcat împreună cu primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță pentru a verifica modul în care se derulează aici investițiile în reabilitarea drumului județean Lupeni-Straja.
Straja este plină în prezent de turiști, îndeosebi copii, prezenți cu sutele în taberele de vacanță care se organizează aici și care demonstrează că Straja poate fi o stațiune la fel de vie și în sezonul de vară, așa cum este și în sezonul de iarnă.
Se vede că investițiile pe care și noi, Consiliul județean Hunedoara, dar și Primăria Lupeni le-au făcut aici în ultimii ani, își dovedesc din plin eficacitatea și-l felicit pe primarul Lucian Resmeriță pentru că a știut să sprijine dezvoltarea continuă a turismului în Straja.
Sigur că lucrările pe care le facem acum la reabilitarea drumului județean din această stațiune, lucrări care au ajuns deja la jumătate din ceea ce ne-am propus, creează și unele probleme, dar mă bucur că atât operatorii de turism din stațiune cât și turiștii, în general, înțeleg că orice lucrare trainică necesită și unele sacrificii.
Până la urmă și construirea impunătoarei Biserici de la Curtea de Argeș l-a obligat pe Meșterul Manole să o zidească pe soția sa Ana, așa încât câteva săptămâni cu circulație restricționată pe drumul spre Straja e doar un mic sacrificiu pe lângă beneficiile uriașe pe care o șosea de calitate le va aduce pentru dezvoltarea turismului în această tot mai apreciată stațiune a Văii Jiului și județului Hunedoara, unde CJH este și rămâne aproape de administrația locală.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.