Vizite de lucru în teren

De dimineață, în urma unei discuții aplicate cu președintele Consiliului Județean, Mircea Bobora, cu secretarul Consiliului Județean, precum și cu colegi din cadrul Direcției de buget – finanțe, am trimis o adresă tuturor UAT-urilor din județ care au în subordine spitale suport COVID. Scopul adresei este acela de a primi fundamentarea nevoilor pe care le au, astfel încât, prin procedură parlamentară pentru cadrul legal necesar, să fie completată OUG 51 în vederea susținerii cu bani pentru aceste spitale.

Am avut o întâlnire cu directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara și cu prefectul județului pentru a stabili procedurile necesare în cazul celor 15 persoane testate pozitiv cu COVID-19 la Centrul de Îngrijire și Asistență de la Păclișa.

A urmat o vizită de lucru la Geoagiu, alături de reprezentanți ai Serviciului drumuri din cadrul Consiliului Județean, de constructor și de primarul orașului, Vasile Cărăguț, unde am analizat situația drumurilor județene din extravilanul orașului Geoagiu, unde vom realiza covoare asfaltice. Sperăm cu toții, ca odată trecută pandemia, stațiunea Geoagiu Băi să fie din nou căutată de turiști în perioada sezonului estival.

O altă vizită de lucru a avut loc în comuna Hărău, unde am stabilit, de asemenea, lucrările prioritare de pe drumurile județene din Hărău și Certej. Tot pentru demersuri privind demararea șantierelor pe drumuri județene am discutat cu primarul comunei Băița și cu constructorul.

Am întocmit o adresă primarului comunei Șoimuș, în urma numeroaselor sesizări venite de la oameni, în care îi cerem ca drumul județean, aflat în acest moment în administrarea comunei pentru lucrări de apă și canal, să fie readus la starea inițială acolo unde aceste lucrări s-au încheiat, reamintind, de asemenea, ca pe porțiunile de drum care nu s-au desfășurat lucrări să asigure întreținerea acestuia.

Ziua s-a încheiat la Consiliul Județean cu diverse probleme apărute pe ordinea de zi.

Comments are closed.