Oaspete de seamă la Apa Serv Valea Jiului!

L-am avut astăzi ca oaspete, la sediul Apa Serv Valea Jiului, pe marele actor, dar mai ales pe marele Român, Dan Puric. Îi mulțumesc prietenului meu Ionuț Drăgotesc, care a intermediat prezența maestrului Puric pentru a susține o conferință excepțională în fața colegilor mei de la Apa Serv, așa cum îi mulțumesc distinsului nostru oaspete pentru cuvintele frumoase care ne-au mers, tuturor, la suflet.
Anul 2018 este anul Centenar al Marii Uniri și ne-am propus ca acest eveniment să-l marcăm și noi, cei de la Apa Serv, convinși fiind că toți cei care cred, gândesc și simt românește, trebuie să participe activ la această aniversare unică pentru fiecare dintre noi și pentru conștiința neamului din care facem parte. În acest sens, am organizat la sediul Apa Serv, această exceptională conferință, în care maestrul Dan Puric ne-a vorbit despre ”Jertfa Unirii noastre” și despre ce înseamnă astăzi ”Să fii Român”.
Personal, trăiesc intens de multă vreme sentimentele despre care ne-a vorbit astăzi Dan Puric. Îmi doresc însă ca aceste sentimente, ale prețuirii pentru bravii noștri înaintași și patrioți, pentru martirii Neamului Românesc, pentru valorile, idealurile și credința oamenilor despre aceste meleaguri, să vorbim din ce în ce mai mult, toți cei care mai credem în renașterea acestui popor, în demnitatea națională, în adevăr și în bunul Dumnezeu.
Pentru toate aceste îndemnuri, maestre Dan Puric, vă mulțumesc.

Comments are closed.