Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, a efectuat o vizită de lucru în județul Hunedoara

Împreună cu prefectul județului Hunedoara, Tiberiu Fabius Kiszely și cu deputatul Laurențiu Nistor am fost astăzi gazdele ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, care a fost prezent în județul nostru, în fruntea unei delegații din care au mai făcut parte prefectul județului Hunedoara, Tiberiu Fabius Kiszely.

Am avut o serie de întâlniri cu primarii unor localități hunedorene în care se derulează în prezent investiții hidrotehnice, pentru a evalua stadiul de implementare al acestor proiecte finanțate de Ministerul Apelor și Pădurilor. Astfel, am fost prezenți pe Valea Bradului (unde ni s-a alăturat și primarul Florin Cazacu), la Prăvăleni-Vața și, bineînțeles, la barajul de la Mihăileni (unde ni s-a alăturat primarul din Buceș, Traian Mărcuș).

Mă bucur că rezultatul acestei întâlniri este acela că investițiile derulate de Minsterul Apelor și Pădurilor în județ vor merge înainte și vor avea finanțarea necesară. Spre exemplu, pentru acest an, la investiția de la Mihăileni s-au alocat 5,5 milioane de lei, estimarea ministrului Deneș fiind aceea că în 2022 acest obiectiv va fi finalizat.

 

Comments are closed.