„Diplome de Excelență” pentru echipa de specialiști care a asigurat managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență Deva

Astăzi, la Consiliul Județean, au fost înmânate cele patru „Diplome de Excelență” pentru echipa de specialiști care a asigurat managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență Deva în ultima lună: locotenent-colonel medic Vlase Constantin Marinel – manager, maior medic Țambrea Bogdan Ion – director medical, locotenent-colonel Ciopei Ioan-Cătălin – director administrativ și locotenent-colonel Vartolomei-Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofițer de stat major.
Cu această ocazie, le-am mulțumit personal celor patru militari care au manageriat exemplar Spitalul Județean de Urgență Deva, în conformitate cu Starea de Urgență decretată pe teritoriul României.
A fost o colaborare bună, în care Consiliul Județean a oferit tot suportul cerut. Mă bucură că, dincolo de toate, am legat prietenii pe viață cu oameni deosebiți.
Așa cum îmi place să spun – va exista viață și după pandemie. Au fost două luni dificile pentru fiecare dintre noi, în care am pierdut cu toții din confortul nostru, am făcut sacrificii, dar nimic nu este prea mult atunci când vorbim de sănătatea noastră, a tuturor.
În ciuda perioadei dificile din punct de vedere economic care va urma, ne vom strădui în mod constant să găsim soluții și să trecem cu bine peste orice obstacol.

Comments are closed.