Sunt Costel Avram și candidez din partea PSD pentru funcția de primar al municipiului Petroșani. Tocmai am împlinit 51 de ani și mi-am petrecut mai mult de jumătate din viață la Petroșani.

M-am născut și am copilărit în Moldova, meleag de care mă leagă cele mai frumoase amintiri. Am patru frați, și alături de ei am învățat de timpuriu că întotdeauna trebui să fii atent la cel de lângă tine.

În Petroșani am ajuns la 25 de ani, datorită rugby-ului, un sport căruia îi datorez enorm pentru că m-a învățat fair-play-ul și cât de importantă este munca în echipă.

Tot în Petroșani mi-am terminat studiile și mi-am început cariera politică. Am fost consilier județean, de două ori vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara și deputat pentru o scurtă perioadă.

Din 2012 până în 2018 am fost directorul Apa Serv, după care am devenit administratorul public al județului Hunedoara, funcție pe care o ocup și în prezent.

Experiența de om politic m-a făcut să înțeleg că ai nevoie de voință ca să rezolvi problemele oamenilor și că indiferent de culoarea politică a celor cu care trebuie să colaborezi, dacă există perseverență, totul este posibil. Nu mi-a plăcut niciodată să-i învinuiesc pe ceilalți pentru propriile nereușite.

De altfel, am preluat Apa Serv în insolvență, dar am reușit, alături de o echipă față de care am un respect imens, să fim prima societate din țară care a semnat un contract pe fonduri europene, în valoare de 90 de milioane de euro, bani folosiți pentru ca oamenii din Valea Jiului să aibă servicii de apă potabilă de calitate.

Sunt recunoscător pentru tot ceea ce am învățat în anii în care m-am format profesional.

Petroșaniul mi-a dat mult, iar eu vreau să îi ofer TOT ce pot. Acesta este crezul cu care vin în fața dumneavoastră la alegerile locale din acest an. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!