Au început lucrările la DJ 705A Costești-Sarmizegetusa Regia

Din păcate, așa cum avertizam în urmă cu câteva zile, topirea zăpezilor și arborii căzuți în pârâul Valea Albă, au cauzat probleme majore la DJ 705A, probleme care au condus la necesitatea de a închide circulația rutieră pentru siguranța turiștilor care vin în situl de la Sarmizegetusa Regia, după ce apa a rupt efectiv terasamentul drumului.

Astăzi, imediat după ședința de Consiliu județean, am mers din nou la fața locului,împreună cu reprezentanții firmei care se ocupă de întreținerea acestui drum județean, pentru a vedea ce trebuie făcut de urgență pentru a asigua accesul turiștilor, cu mijloacele auto, în acest important obiectiv turistic al județului nostru. Deja muncitorii s-au apucat de lucru și am primit garanții din partea constructorului că, în circa 4-5 zile, acest drum va fi redeschis circulației, în condiții de siguranță.

Sigur că am spus că, pentru mine, Sarmizegetusa Regia și infrastrcutura de acces către Capitala Daciei, constituie o prioritate maximă, o ”prioritate zero”. Chiar dacă am întâmpinat aceste probleme, pe care n-am mai avut suficient timp să le preîntâmpinăm, în perioada următoare vom acționa în așa fel încât să demonstrăm prin fapte că acest obiectiv este, cu adevărat, prioritar pentru administrația județeană și pentru noi toți.

Comments are closed.