În această dimineață, am avut o discuție cu colegii de la ✅Serviciul Juridic legată de includerea în Strategia de Dezvoltare a Județului Hunedoara a investițiilor realizate, a celor care sunt în derulare, dar și a proiectelor viitoare.
✅A urmat o întâlnire în cadrul Consiliului Județean, în prezența președintelui Mircea Bobora, cu vechea și actuala conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva. În cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva a avut loc, ulterior, predarea-primirea gestiunii, în prezența Consiliului de Administrație. Le urez mult succes domnilor doctori Emil Stoica Mariș și Lucian Ștefan Miron. Ambii sunt specializați în Urgențe și sunt convins că vor manageria cum se vor pricepe mai bine Spitalul Județean de Urgență Deva.
✅Alături de președintele Consiliului Județean, Mircea Bobora și de președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, am mers în Valea Jiului, pe șantierul DJ 709F Cabana Rusu – Masivul Parâng pentru a verifica stadiul lucrărilor. De altfel, voi avea vizite săptămânale în Parâng pentru că doresc să mă asigur că lucrările sunt în grafic și că drumul va fi finalizat în luna august, așa cum a asigurat constructorul.
✅Am încheiat ziua la emisiunea Mondo Tv, alături de președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.